Tervek a jővőre

March 4, 2011

A CBA jövőbeni célja továbbra is a vásárlók legteljesebb kiszolgálása a lehető legkedvezőbb feltételek mellett. Minden intézkedés ezt a törekvést kívánja szolgálni.

A CBA a 21. századi logisztikai bázisával, a szervezett hálózatával és naprakész információs csatornáival a jövőben is a legnagyobb biztosítékot nyújtja franchise hálózata jelenlegi és jövőbeni tagjai számára egyaránt. A kereskedelem mai helyzetének folyamatos vizsgálata és kiértékelése a központ feladata. Ez alapján készíti el az előrelépéshez szükséges terveket és gondoskodik azok megvalósításáról.

A logisztikai központot körülölelő területek hasznosítására számos új elképzelés született. A jövő élelmiszer kiskereskedelmét kiszolgáló raktárbázis elképzelhetetlen már egy hozzá szervesen csatolt frissárú (zöldség-gyümölcs stb.) csomagoló üzem és friss hús bontó, daraboló, csomagoló üzem nélkül. A hálózat minden árucsoport tekintetében továbbra is a piacvezető szerep elérésére, illetve megtartására törekszik.

A közvetlen import és nemzetközi ártárgyalás ma már minden fontos termék esetében természetes, a mindennapos munka szerves része. Legfontosabbnak azonban továbbra is a hazai termékek előtérbe helyezését tekintik, teret adva ezáltal a magyar termelőknek. A magyar fogyasztók mindig keresni fogják a hazai termékeket, amelyekre kiemelt hangsúlyt fektet a CBA, ezért saját fejlesztésű, magas minőségű magyar termékeket kezdett el gyártatni, Minőségi Magyar névvel ellátva.

A vásárlók elégedettsége nem csak az áruk választékától és áraitól, hanem a szolgáltatás minőségétől is függ. A CBA a kereskedelmi egységeket, berendezéseket folyamatosan fejleszti, hogy minél korszerűbben és gyorsabban tudják kiszolgálni a fogyasztókat, a CBA-tól megszokott tiszta, családias, barátságos környezetben.t